Oktatóprogramok
évfolyam szerint:

tantárgy szerint:


További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   

Hamarosan gyereknap - ajándékötletek


BarlangtúraSobri Jóska KalandparkBikali élménybirtok
Meglepetés lufiJátszótérNapelemes robotkészletLelőhető ébresztőóra


Szomszédünnep


A világ legtermészetesebb dolga, hogy kedvesen beszélünk azokkal, akik mellettünk laknak, áthívjuk őket vacsorázni, megköszöntjük őket a születésnapjukon, vigyázunk a kutyájukra, ha nyaralni mennek, segítenek megfogni a papagájunkat, ha elrepül, vagy lehozni a macskát a fáról, ha felszalad.
Tegyük meg az első lépést, hogy öröm és ne bosszúság legyen az egymás mellett élés! Rendezzük meg közösen a Szomszédünnepet!
A szomszédolást az ország számtalan településén rendezik meg május 28-án, többek között: Egerben, Tatabányán, Balatonfüreden, Szombathelyen. A teljes lista itt található: http://www.szomszedunnep.hu/helyszinek.php
Tovább...


Tanév vége - lazítsunk!


Közeledik a tanév vége, töprengtem, hogyan lehetne játszani is, meg nem is. Aztán kitaláltam a játékversenyt. 3 játékot kell végig (vagy majdnem végig) játszani. Egyik játékról a másikra úgy lehet jutni, ha helyesen megválaszoljuk a játékra vonatkozó kérdést. Ha mind a háromra tudjuk a helyes választ, a program küld nekem egy e-mailt a játékos nevével. Az a győztes, aki először készül el a három válasszal (először kapom meg az e-mail-jét). Jövő héten ki is próbálom, ha beválik, készítek egy sorozatot a nagyobbaknak is.
Ha szeretnétek a játékot a saját e-mail címetekkel játszani, írjatok, és küldöm a hozzáférést.
Tovább...


Futurisztikus retro-party Neumann János nyomában


Dátum: 2011. máj. 27. 14.30
Helyszín: Műszaki és Közlekedési Múzeum Budapest, Városligeti krt. 11.
Tovább...
Tegyél úgy, mint egy deszka


Új őrület jött divatba Ausztráliában, a deszkázás. Ehhez a deszkázáshoz nem kell "deszka". Nevét onnét kapta, hogy az embernek valami őrült helyet kell keresnie, és úgy kell tennie, mintha egy darab deszka lenne. Mindezt természetesen rögzíteni kell, és fel kell tenni a Facebookra, hogy mindenki ámuljon-bámuljon. Nincs is ezzel semmi baj, addig amíg nem életveszélyes környezetben - autópályán, magas épület tetején - csináljuk a "deszkavagyok" mutatványt. Az alábbi linken, látható néhány ötlet, nekem a könyvtáros deszka és a székes deszka tetszik a legjobban.
Tovább...


Budapesti barangoló - játék


Kutass kincsek után Budapesten! Fedezd fel az EU államainak kultúrális és uniós világát, járd körbe a várost GPS koordináták alapján és fejtsd meg a kódot!
Tovább...


Év végén játékosan


Közeledik a tanév vége. Nem kedvelem sem a lövöldözős, sem a "szétveremafejedet" játékokat, de még csak a "főzőcskézek" és "sminkelek" játékok sem tartoznak a kedvenceim közé. Ezért összegyűjtöttem néhány olyan játékot, amely nem tartozik a fenti kategóriákba és mégis szórakoztató, sőt a gyerekek szívesen folytatják a játékot otthon is. Némelyiknél a továbbjutáshoz rövid rejtvényt is meg kell oldani, van ahol a logikus gondolkodás segíti a játék folytatását.

Kisebbeknek

SzigetenRobotépítősAnika kalandjaÉpíts!
CsigásLogikaiWebkamerás játékokTörpés
Kőkorszaki Sam/1Kőkorszaki Sam/2Civet's OdysseyLOL cat escape
AbubaHercegnőBig escape/1Big escape/4
Még több játék...

Nagyobbaknak

HaplandToy factoryAgytesztelőFogaskerekes
MachinariumSzabadulás a nagy házbólSzabadulás a konyhábólSzabadulás a hotelból
TortugaTortuga/2Tortuga/3Alchemia
Még több játék...


Mentsünk vagy ne mentsünk?


Sokan nem tudjuk, mit tegyünk, ha ilyenkor tavasszal fiókával találkozunk. Mikor teszek jót? Ha megfogom, elviszem a jelenlegi helyéről és megpróbálom etetni, itatni, vagy ha otthagyom abban bízva, hogy a madármama megtalálja és gondját viseli.
Mentsünk vagy ne mentsünk?
Tovább...

További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   

...
Copyright © Gyakorolj.hu