Oktatóprogramok
évfolyam szerint:

tantárgy szerint:


További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   14   15   16   17   18   19   20   21   22   

Mi az a tegola?

A tegola annak a kecsesen íves, keskeny tetőcserépnek a neve, amellyel főként Olaszországban borítják a háztetőket. Ezen az oldalon lépésről-lépésre megtudhatod, hogyan varázsolhatsz a cserépből csinos kis házikót.
Megnézem...
Vállald a kihívást!

Vállald a kihívást! Tedd egészségesebbé, ember- és természetbaráttá az életed!
Megnézem...
Szemétbe ragadva

Mindennap kerülnek állatok szorult helyzetbe a felelőtlenül kezelt emberi szemét, hulladék miatt. Elég egy figyelmetlen mozdulat, és a zsinór, az üdítősdoboz, a műanyag pohár máris a mezőn, a vízparton vagy az erdőben máris csak arra vár, hogy egy állat felfedezze.
Megnézem...
Gyerekjáték a számítógép – Inforum filmsorozat

2009-ben az Inforum azért készítette el a Gyerekjáték a számítógép című filmsorozatát, hogy segítséget nyújtson leginkább az 50 feletti korcsoportok tagjainak a számítógép kezelésének elsajátításához.
Megnézem...


Látványos kísérletek egy antik kémiai laboratórium pontos másában

Látványos kísérletek egy 19.századi kémiai laboratórium pontos másában, izgalmas előadások, és interaktív családi programok három hónapon keresztül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumban
Megnézem...


Borítékos feladatok

Suliban dolgozunk, az elmúlt évek alatt sok nyomtatható, játékossá tehető gyakorlóanyagunk gyűlt össze. Elsősorban magunknak szerkesztjük, hogy a nyomtatható eszköztárunk mindig és mindenhonnan kéznél legyen , de azért szeretnénk, ha a munkánk mások számára is hasznos lehetne.
Megnézem...


Tesztek

Tesztjeink az egyes részképességeket külön-külön mérik, és minden jellemző korcsoport számára egyedileg dolgozzuk ki. Csak az ilyen részletességgel elkészített tesztek adhatnak pontos képet a különböző korú gyermekek, tanulók részképességeinek fejlettségi szintjéről. Fontos, hogy a különböző képességek mérése során kapott értékeket ne egyedileg, hanem komplex módon elemezzük, mert csak így lehet bármilyen megállapítást is tenni egy esetleges tanulási zavarra vonatkozóan. A kiválasztott tesztre kattintva Önnek csupán egy nevet, valamint e-mail címét kell megadnia, és a teszt pár másodpercen belül a postafiókjában van, természetesen díjmentesen.
Megnézem...


Indul az internetes oktatójáték

Az adathalászatra szakosodott bűnözők hamisított oldalait segít felismerni egy új internetes oktatójáték, amely jól ismert honlapok és a csalinak használt veszélyes oldalak címei közti különbséget tanítja meg.
Az oktatóprogram itt található.Gyógypedagógiai oktatóprogramok

A Gyógypedagógiai Info-Technológiai Eszközök (GyITE) honlap elsődleges célja, hogy bemutasson minden olyan dokumentumot és programot, amelyek a gyógypedagógiához kötődnek és informatikai vonatkozásaik vannak.
Megnézem...Készíts mesét!

Készíts mesekönyvet! Adunk hozzá alapot: a te dolgod csak annyi, hogy kedved szerint válogass a helyszínek és a karakterek közül! Tedd bele magadat és a barátaidat, és adj hozzá szövegbuborékokat!
Megnézem...Mit tegyünk, ha beszakad a jég?Építés, barkácsolás, festés, rajzolás, kézimunka

Rengeteg alapanyag, barkácscsomag, és nem utolsósorban sok-sok ötlet található a Winkler Iskolaszer Kft. honlapján. Megnézem...
További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   14   15   16   17   18   19   20   21   22   ...
Copyright © Gyakorolj.hu