Oktatóprogramok
évfolyam szerint:

tantárgy szerint:


További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   8   9   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   

Iskola a digitális átállás után. Ez a jövő?


Sokan és sokat beszélnek az iskolák jövőjéről. Nyilvánvaló, hogy a diákok életének szerves részét képezik a digitális eszközök, ugyanakkor ezek elég sok esetben ki vannak tiltva az iskolából, ahol az 1 tankönyv, 1 tanár, 35 gyerek elve érvényesül.
Megnézem...


Rákosi vipera kibocsátásHúsvéti képeslapküldőkSzervezzünk nyuszipartit!


Szervezzünk a gyerekeknek nyuszipartit!
Megnézem...

Mi az a House Fairy?


House Fairy egy gyerek-motiváló szobatakarítós rendszer. A mese annyi, hogy House Fairy (magyarul kb. Házitündér) aki mellesleg Télapó testvére, hetente ellátogat a gyerekek szobájába megnézni a rendet – ha elégedett a látvánnyal, akkor hagy valami ajándékot, ha nem, akkor pedig csak tündérport (glittert).
Megnézem...


A szorzás is lehet játék


A http://www.multiplication.com honlap több, mint 50 interaktív játékot tartalmaz, amelyek játékosan, szórakoztatva segítenek a szorzótáblák memorizálásában, gyakorlásában.
Megnézem...


Kovács Béla vérszagot fog


A Kovács Béla és a vér útja (vicces) című játékot a magyar Extropia Games fejlesztette, és felkerült a kongregate.com-ra, az egyik legnagyobb játékoldalra. A Kovács Béla és a vér útja point'n'click játék, vagyis egy helyszínen kell klikkelgetéssel bizonyos tárgyakat, dolgokat megtalálni, megnézni, hogy a játék folytatódhasson, haladjon előre.
Megnézem...


Felszínelők - kémiaverseny


A Magyar Kémikusok Egyesülete és a sanofi-aventis/Chinoin rendhagyó kémiaversenyt hirdet Felszínelők címmel kémiát tanuló diákoknak. A cél, hogy a hagyományos keretekből kilépve, kreatív és egyedi megoldásokat és problémafelvetéseket kapjunk, tehát megnézzük, hogy mi van a felszín alatt. A verseny elbírálása során a zsűri az ötletességet, kreativitást legalább akkora súllyal veszi figyelembe, mint a szakmai tudást.
Megnézem...


Maci Laci a moziban!Mozogj!Teljesen egyszerű nap


Thomas Becker, Sebastian Stahlhofen. Ez a két srác alkotta meg "A Normal Day" videókat, amely hétköznapi tevékenységeket mutat be a lehető legtrükkösebben.
De mit is tudnak ezek az aranykezű srácok? Hát például háttal, méterekről kukába hajigálni üres flakonokat, postaládába reklámújságokat, kávéba cukrot, csészébe kanalat. Tovább...


A bulizók taposta tánctér termeli az energiát


Egy San Franciscoi klub 1400 bulizója szó szerint feltornázta az áramellátást a People Planet Party keretein belül. A táncolók 10 óra alatt folyamatosan 480 Watt energiát állítottak elő, tehát a táncparkett 16 panele egyenként 30 Wattot. Paul Hemming, a Temple Nightclub alapítója nem egyszeri alkalomnak szánta az áramfejlesztő partit, szerinte az emberek értékelik, hogy a táncukból származó energia hasznosítható.
Megnézem...


Mennyi műanyag fér el egy teknős gyomrában?


A műanyag hulladéknak körülbelül 0,25 százaléka köt ki a tengerekben. Elsőre ez talán nem tűnik soknak, de évente 260 millió tonna műanyagot állítanak elő világszerte.
Megnézem...

További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   8   9   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   ...
Copyright © Gyakorolj.hu