Oktatóprogramok
évfolyam szerint:

tantárgy szerint:


További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   22   

Teszteld az agyadat!

Az agyad életkorát megnézheted, hogy az agyad is olyan idős-e, mint a tested, vagy netán.... Az oldal kínai!! Figyelemesen olvasd el az instrukciókat!
1. Nyomd meg a "start"-ot a megjelenő képen!
2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1.
3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6), próbáld a helyzetüket és nagyságukat megjegyezni (nullától növekvő sorrend kell), aztán helyettük üres körök jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebbtől a legnagyobb szám felé haladva!
Ez ismétlődik majd 10-szer.
4. A végén megjelenik az agyad életkora.
Tesztelem az agyamat...


Vetélkedő az interaktív táblán

Ez az interaktív táblás anyag bármilyen szinten és bármilyen tantárgyból felhasználható. Legjobban a tudásellenőrzésben vehetjük hasznát. Két csapat küzd meg egymással és a gyorsabb adhat választ a kérdésre. Az ismétlés így igazi szórakozás lehet!
Letöltöm...


Használd az eszed, mielőtt közhírré teszed...
Elsősegélynyújtás

Túlélni a klinikai halált - elsősegélynyújtásról mindenkinek
Megnézem...


MicroSuli

Microsuli tananyagok - érdemes szétnézni
További információ


Traff Park

Megnyílt az első, virtuális közlekedési játszótér az interneten, a Traff Park. A honlap egy biztonságos közlekedést oktató, interaktív mesejáték. A kedves és tanulságos történeteken túl olyan készségfejlesztő játékokat tartalmaz, melyekkel a gyerekek aktívan gyakorolhatják az egyes közlekedési szituációkat.
További információ
A játék itt indíthatóLáttál már ilyet?Orchidea

GombaBusz a vízben!!!

A RiverRide olyan különleges városnéző túra, amelyen egy kényelmes ülésből tekintheti meg Budapest nevezetességeit, előbb a nyüzsgő utcákon haladva, majd – egy-két utitárs halk sikolyától kísérve - egyik pillanatról a másikra a folyó habjai közé csobbanva.
Azon felül, hogy a verseny nyertesei értékes hardver és szoftver nyereményben részesülnek, a győztes csapat utazhat jövő novemberben Lisszabonba, ahol az európai döntőn képviselheti Magyarországot.
További információVirtuális séta Budapesten
Feladatok interaktív táblához
Építs házat!

A MoMa egy házépítő játékot is készített. Az oldalon a falaktól, és a háttértől kezdve teljesen megtervezhetünk egy házat, rajzolhatunk rá, és objetkumokat is elhelyezhetünk benne.

...
Copyright © Gyakorolj.hu