Irány Madrid!Madrid egy színes és különleges város Spanyolország közepén, amelyet sokan a világ legélhetőbb városának tartanak. Nem véletlen, hogy a turizmus is jól működik, bőven akad látnivaló. Madrid nem tud csalódást okozni, hiszen a művészetet, a sportot és a szórakozást is magas fokon lehet űzni ott.

Királyi Palota

Mindenképp érdemes megtekinteni a spanyol uralkodó hivatalos rezidenciáját, amely főként nagyobb ünnepségek és protokolláris események helyszíne. A palotát egy olasz építész készítette el, akit azzal a feladattal bíztak meg, hogy egy hatalmas, pompás épületet készítsen a franciaországi Versailles-i kastélyhoz hasonlóan. A királyi család egy kisebb palotában él Madrid külvárosában.

Santiago Bernabéu Stadion

A Real Madridnak rengeteg rajongója akad a világon a Betclic mobil bónusz adatai szerint, és mi sem lógunk ki a sorból. Ráadásul komoly múltbéli okaink vannak szimpatizálni a királyi gárdával, hiszen minden idők legjobb magyar labdarúgója Puskás Ferenc 8 évet töltött el a klubnál. Úgyhogy ha magyarként Madridba jársz Puskás neve biztosan szóba fog jönni. Továbbá a Bernabéu Európa egyik legkultikusabb stadionja, amit nem csak focikedvelőknek ajánlunk. A csapat pedig a világ legeredményesebb futballklubja, úgyhogy egy jó meccs is bármikor szóba jöhet, ha már a városban járunk. A Real hazai mérkőzései mellett már mindent megélt a stadion, rendeztek világbajnoki és Európa-bajnoki mérkőzést, és szolgált már BL-döntő és UEFA-kupa döntő helyszínéül is. A klub múzeumában rengeteg ereklye található, a világ legjobb labdarúgóitól, és persze büszkék lehetünk, amikor a múzeumban meglátjuk a legendás magyar játékos cipőjét.

Madridban egyébként már nem csak egy klubról szól minden, az utóbbi évtizedben az Atlético Madrid elkezdett felzárkózni a királyi gárdához és a Bet365 bónusz adatai alapján két Bajnokok Ligája döntőt is vívtak egymás ellen mostanában. Ráadásul 2017-ben adták át a csapat új stadionját a Wanda Metropolitánot, amely több mint 68 ezer ember befogadására alkalmas.