Családi programok Las Vegasban

Las Vegas egy ikonikus helyszín. A városban rengeteg kaszinó, bevásárlóközpont, hotel és szórakozási lehetőség várja az ide látogatókat. „Sin City’, azaz Las Vegas nem csupán a felnőtteknek nyújt szórakozási lehetőségeket, hanem a gyerekeknek is.

Discovery Children’s Museum
A las vegasi gyermekmúzeum felhőtlen szórakozást nyújt a gyerekeknek. A múzeumban rengeteg program várja a kisebbeket és a nagyobbakat egyaránt. A múzeum számos praktikus és szórakoztató látványossággal szolgál. Van itt vízivilág, fantasy fesztivál, hegymászó vár és kalózhajó. A hegymászó torony a múzeum harmadik szintjéig nyúlik fel, amit a gyerekek nagyon élveznek. Van itt tündérország, interaktív tanulás, de festhetnek és kézműveskedhetnek is a gyerekek. Ebben a múzeumban akár több órát is el lehet tölteni.

High Roller
Azt hiszem, minden gyermek élvezni fogja ezt az óriáskereket. A teljesen zárt kabinok, légkondicionáltak és fantasztikus kilátás nyílik egész Las Vegasra, különösen a Stripre, az Eiffel-toronyra és a Bellagio szökőkútra. A High Roller nagyon hasonlít a London Eye-ra. Este, amikor minden fényárban úszik, sokkal szebb a kilátás.

Fremont Street Experience
A Fremont Street igazi bulihangulatot csempész a hétköznapokba. Talán ez Las Vegas leglátványosabb utcája, hiszen folyamatos fényshow látható. Az utcán varázslatos a forgatag, hiszen utcai mutatványosok szórakoztatják az embereket. A színpadokon koncerteket is adnak. Az egész utca a szórakoztatásról szól. Az óránkénti fényműsor pedig egyenesen lenyűgöző.

Shark Reef Aquarium
A gyerekek imádni fogják a krokodilokat, a cápákat és a piranjákat is. A Mandalay Bay Kaszinón belül található a Shark Reef Akvárium. A látogatók 14 különféle kiállítást nézhetnek meg. Egy alagútba is sétálgathatnak, ahol a cápákkal teli akvárium veszi körbe az ide látogatókat. Nem csak szórakoztató, de izgalmas program is gyerekeknek. Este pedig online book of ra is játszható.

Mandalay Bay Beach
A Mandalay Bay tengerpartot nincs olyan gyermek, aki nem élvezné. A hullámmedence mellett homokos rész teremt igazi tengerparti hangulatot. Kis gyerekes családoknak is ajánlott, hiszen van itt jakuzzi, kis medence és három fűtött medence is, Az öbölben nyugágyak gondoskodnak a pihenésről és számtalan étterem is található ezen a helyen.

Downtown Container Park
A Downtown Container Park egy szabadtéri bevásárlóközpont, amely egy fantasztikus játszótérrel büszkélkedhet. Van itt faház, óriás LEGO-épület, de a gyerekek még a „hegymászást” is kipróbálhatják. A parkban nagyon sok étterem és üzlet található. A játszótéren van egy úgynevezett gyermekőrző, gyermekfelvigyázó, de az egyik szülőnek is a közelben kell lennie, míg a másik esetleg vásárolgat. De arra is van lehetőség, hogy egy közeli étterem teraszán étkezzenek a szülők, és közben szemmel tartsák a játszótéren szórakozó gyerekeket.