Az EGLO lámpák és a gyermek esti lefektetési rutinja

A gyerekeknek szükségük van az esti rutinra, hiszen ez mintegy biztonságot is nyújt számukra. Az esti lefekvés nem mindig megy könnyen, hiszen a gyerekek gyakran nyűgösködnek, hogy még nem akarnak lefeküdni. Azonban az EGLO lámpák segíthetnek az esti rutin kialakításában és élvezetessé tételében.

Az EGLO évente közel 100 új lámpatestet hoz forgalomba annak érdekében, hogy az otthonunk világításlehetőségeit korlátok nélkül megvalósíthassuk. A sok új termék megtervezéséhez és gyártásához jól felépített, tapasztalt csapat szükséges. A tervezési folyamatok legfontosabb tényezői az Eglónál: design - és technológiai trendek követése, legfrissebb innovatív lakberendezési stílusok, hivatalos pantone trend színek. A gyerekek számára is rendkívül sokféle és izgalmas lámpákat terveznek, és készítenek.

EGLO funkcionális és dekoratív világításA legtöbb gyerek nem szeret teljesen sötét szobában elaludni. Egyes lámpatestek, lámpák nagyon is alkalmasak arra, hogy a gyerek megnyugodjon és ne a sötétségtől rettegve aludjon el. Az EGLO LED - szalag tökéletes megoldás, ha a gyermekünk nem szeret a sötétben elaludni. A LED szalag éppen annyi fényt biztosít, hogy a gyermek nyugodtan merüljön álomba és még dekorációs szerepet is betölt, hiszen diszkréten világítja meg a szobát. Másik nagy előnye, hogy a LED – szalagot a szoba bármely pontjára felszerelhetjük, mindenütt jól mutat.

A függesztett lámpa és a designAz EGLO függesztett lámákat is tervez és gyárt, gyerekszobába is. Az EGLO Fabella függesztett lámpáját modern külső és praktikus kivitelezés jellemzi. Rózsaszín és kék színben kapható, így akár egy lányszoba, vagy fiúszoba dísze is lehet. A függesztés hossza rövidíthető a mennyezeti takaróelemen található csavar segítségével, amennyiben 110 centiméternél rövidebb hosszúságban szeretné a felhasználó a helyiségbe belógatni a lámpát.

Az EGLO gyereklámpák színesek és játékosakAz EGLO gyereklámpák színesek és játékosak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az EGLO Viki kék autó és rózsaszín virág fali és mennyezeti lámpa. Ezeket a lámpákat falra és a mennyezetre is szerelhetjük, cserélhető fényforrással rendelkeznek és ideális választás a gyerekszobába.

Kell valami megnyugtató a lefekvéshezA gyerekeknek mindig van egy kedvenc kabalájuk, amivel szeretnek összeölelkezve elaludni, vagy csak szeretik az adott tárgyat nézegetni, mivel ez megnyugtatja és álomba is ringatja őket. Ezt a célt is szolgálhatja az EGLO Sapiro LED fali és asztali lámpa. A lámpa LED modult tartalmaz, és meleg fehér színt bocsát ki, amely szintén hozzájárul a gyermek esti relaxációjához.