Iskolai cuccok a Tchibo webáruházban

A Tchibo webáruház legfrissebb kínálatában izgalmas és minőségi ötleteket találunk az irodába és a gyerekszobába egyaránt. A család legfiatalabb tagjait a nyári vakáció alatt is érdemes hasznos feladatokkal ellátni, és játékos formában sokkal könnyebben megragad minden. Erre mutatunk néhány kiváló ajánlatot a Szörnyen jó cuccok elnevezésű kínálatból!

Rend a lelke mindennek, még nyáron is! Ebben segít ez a mágnestábla, melyet iskolaidőben az órarenddel, és a vakáció alatt a szabadidős programokkal tölthetünk meg. A 119 különböző színű és alakú, újraírható mágneses mezőkkel ellátott tábla egyedileg elkészíthető és személyre szabható. A tábla és a mezők pedig természetesen letörölhetők, így könnyen módosíthatjuk őket. A kupakba épített filcradírozót tartalmazó, letörölhető filcet mágneses csíptetővel rögzíthetjük az órarendre. A táblát zsinór segítségével akaszthatjuk fel például a gyerekszoba- vagy a konyhaajtóra.

E különleges, 18 hónapos határidőnaplónak nagy hasznát vehetjük, ráadásul strapabíró műanyag kötéssel készült. A központi részt a következő 18 hónapra szóló, 2016 júliusától 2018 januárjáig tartó naptár képezi. A naptár oldalanként két hónapot tartalmazó havi áttekintőket, valamint két oldalon egy hetet tartalmazó heti áttekintőket foglal magában - mindezt FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papíron. A könyvjelző és a rugalmas zárószalag praktikus kiegészítők. A hosszú távú tervezést a 2018-ig tartó éves áttekintő teszi lehetővé német és angol nyelven. A 2016/2017-os tanév német iskolai szüneteit és a nemzetközi ünnepnapokat összegyűjtő áttekintő megkönnyíti a határidők tervezését. További praktikus részletek: 6 papírzseb nyugták stb. számára, 60 oldal vonalas jegyzetlap, 1 átlátszó, cipzáras tárlótok és 2 betét 4-4 névjegykártya tárolásához.

Ezt a vidám uzsonnásdoboz-készletet az egész család szeretni fogja! Most két verzióban, Szörnyecske és Unikornis mintával is rendelhetjük. A háromrészes dobozkészlet tízóraihoz, uzsonnához és nyaralás, kirándulás alkalmával is nagyon hasznos. A kiváló minőségű műanyagból készült három doboz kényelmesen, mosogatógépben tisztítható, ha pedig éppen nincs rájuk szükség, helytakarékosan egymásba helyezve tárolhatók. A dobozok a pattintós zárnak köszönhetően egyszerűen nyithatók és biztonságosan lezárhatók.

Ezt a gyermek tornazsákot biztosan nem fogják a tulajdonosai otthon felejteni! A trendi szörnyecskés mintával díszített zsákban jól elférnek, mondjuk a sportcuccok és a tornacipő. Sőt, a három nagy szörnyecskeszem fényvisszaverő, ezért jobb láthatóságot biztosít a sötétben. A tornazsákot víztaszító bevonattal látták el, ezen kívül ahhoz is elég nagy, hogy még az úszófelszerelés is beleférjen. Szörnyecske és Unikornis mintával is!

A Tchibo-nál találunk még gyerekruhákat , de még lakberendezési cikkeket , és műszaki cikkeket is.