Kezdődhet a tanítás!


Gyerekruhák, iskolai kiegészítők között böngésztünk.

Bár még a nyáré a főszerep, nem szabad elfelejteni, hogy szeptemberben a gyerekek visszatérnek az iskolapadba. Bár a szünet vége sosem örömteli, sokat segíthetünk ezen, ha időben felkészülünk – így megkíméljük magunkat, és a gyerekeket a kapkodástól, ráadásul néhány vidám, menő iskolai eszközzel a tanév kezdete sem csak az osztálytársakkal való újbóli találkozás miatt lehet várakozásra okot adó esemény. A Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért most olyan praktikus, hasznos, és egyben vidám megoldások közül válogathatunk, amelyekkel öröm lesz visszatérni a suliba!

Ha szeretnénk, hogy a gyerekek vidáman tervezgessék a tanév kezdetét, akkor ezzel a mágnestáblával biztosan segíthetünk ebben: a készletben 111 mágneses mező érkezik tollal, filcszivaccsal, és órarendhez rögzíthető tartóval, így könnyen variálhatók az egyes programelemek és jól átlátható a tervezett beosztás is. Nem utolsó sorban pedig kellemes programmá válik az őszi időszak megtervezése! Az órarendet ugyan még nem lehet tudni, de a délutáni különórákat, és a hobbiként szolgáló tevékenységek helyét könnyedén lehet tervezgetni, ami a tanév egyik kellemes részét helyezi előtérbe, a nyár elmúltával szemben.

A vidám, ötletes, őszre is alkalmas ruhafélék beszerzése szintén kellemes része lehet a tanítási időre való készülésnek, főleg akkor, ha olyan ötletes darabokról van szó, mint ez a hosszú ujjú lányka felső , aminek flitteres mintája kétféleképpen is beállítható, mindössze egyetlen mozdulattal! A kék alapon rózsaszín „GOOD” feliratot a flitterek ellentétes irányba való átsimításával egy pillanat alatt rózsaszín alapon kék „BYE” felirattá varázsolhatjuk, így ez az ötletes felső a kétféleképpen is viselhető mintával biztosan nagy kedvenc lesz, ráadásul szürke színének köszönhetően bármilyen nadrággal, vagy szoknyával jól mutat majd! Emellett a kényelem sem szorul a háttérbe, hiszen a magas pamuttartalom miatt bőrbarát, kellemes viseletről gondoskodhatunk a lányok számára.

A kínálatban rövid ujjú pólót is találunk, amely kétféle mintával is kapható: a fiúknak szánt darab sötétkék alapon piros béke kézjellel , a lányoké pedig azonos alapszínen flitteres fejhallgató mintával készült . A bőrbarát, tiszta pamutot tartalmazó pólók nyakszegélyének belső részét piros, illetve rózsaszín csík díszíti, a benne található elasztán pedig a formatartó tulajdonságokról gondoskodik, így hosszú ideig viselhetik a gyerekek a lezser darabokat – suliban és suli után is!

A meglévő ruhákat is könnyedén feldobhatjuk, ha a 8 darabos ruhára vasalható matrica szettet választjuk, így újdonságot csempészve a már jól ismert ruhák mintájába. A 8 darab matrica között találunk mikrofont, szövegbuborékot, villámot, gitárt, vagy épp békejelet formázó kezet is, így biztosan lesz olyan, ami pont jól illik majd a kiválasztott felsőre, vagy dzsekire. A ruhák és egyéb kiegészítők pillanatok alatt megújulnak majd ezekkel az ötletes, vidám matricákkal! A figyelemfelkeltő ruhadarabok mellett a jól megválasztott kiegészítők is öltöztetnek – a gyerekek esetén sincs ez másként, így érdemes lehet számukra is olyan kiegészítőket beszerezni, amelyek illenek a megszokott, kedvelt stílusukhoz, és emellett hasznosnak is bizonyulhatnak a mindennapokban.

Remek példa erre a két színben (kék és rózsaszín) kapható sztereo fejhallgató , amely kifejezetten gyerekek számára lett kialakítva – igaz ez a méretére is, hiszen már 4 éves kortól hordható, és arra a hasznos tulajdonságára is, hogy halláskímélő hangerőkorlátozással készült, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy esetleg túl magas hangerőn használják majd a gyerekek. A párnázott kialakításnak, és az állítható méretnek köszönhetően kényelmes viselet mind a fejtetőn, mind a füleknél, emellett a táskában sem kell félteni, hiszen könnyen összehajtható, és tárolható.

A cipőfűzőre rögzíthető, elemes működésű LED-es cipőfűzőfények is olyan apróságok, amelyek vidáman dobják fel a legegyszerűbb öltözéket is. A minden lábmozgásnál felvillanó fények bármilyen, kereskedelmi forgalomban kapható cipőfűzőre könnyedén rögzíthetők, így minden fűzős lábbelit pillanatok alatt felturbózhatunk a trendi fényekkel! A csomagban 4 darab tartalék gombelem is érkezik, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a lépésenként felvillanó fény okozta örömet.

A heti ajánlatból válogatva beszerezhetünk olyan, több darabos uzsonnásdoboz szettet is, amit mindig öröm lesz elővenni a szünetekben – ha pedig megtöltjük egészséges finomságokkal, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a megfelelő táplálkozás a tízórai esetén sem marad ki! Az egyik szettben egy nagy kék, valamint egy zöld és egy áttetsző doboz található, a másikban egy nagy rózsazsínhez jár egy-egy lila, valamint áttetsző kis doboz. Ha a dobozok kiürülnek, akkor a két kisméretű éppen elfér a nagyban, így elhagyni is nehezebb lesz őket, és otthoni tároláskor is kevesebb helyet foglalnak majd.

Akár ősszel, de még nyáron is felhasználhatók a bőrgyógyászatilag tesztelt, egyszerűen felhelyezhető ideiglenes tetoválások. Rószaszín, és kékes színvilágban is kapható , mindkét esetben két ívet tartalmaz a csomag, amelyek közül az egyik aranylóan, a másik pedig ezüstösen fénylik, így biztosan minden gyerek talál majd kedvére való színt és mintát a készletekben. Egy-egy két íves készletben összesen nagyjából 65 tetoválás található, amelyből 5 egyenes vonalú, karkötőként felhelyezhető, 60 pedig szabadon variálható. Nem csak felhelyezni, hanem eltávolítani is egyszerű, de ha vigyáznak rá, akkor a gyerekek akár 5 napig is büszkén viselhetik ideiglenes díszeiket!

További ruhadarabokért, kiegészítőkért, fehérneműkért, vagy akár bútorokért is érdemes nézelődni a heti ajánlat termékei között , ugyanis egy sor ötletes, praktikus darab is megtalálható a webáruházban, amelyek biztosan feldobják majd az őszi időszakkal kapcsolatos előkészületeket! A Tchibo webáruházban a hetente változó kínálat mellett ún. állandó kínálat is van, amoi gyerekruha témában itt található.